Korisničko iskustvo

Polisa Privatnosti

Korišćenjem bilo kog dela  www.en.hotelsiesta.rs sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.en.hotelsiesta.rs sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo  www.en.hotelsiesta.rs sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Kompanija “COPPER-COM” D.O.O. posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja  www.en.hotelsiesta.rs sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje  www.en.hotelsiesta.rs sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt  www.en.hotelsiesta.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkovana spoljne stranice.  www.en.hotelsiesta.rs sajt sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje  www.en.hotelsiesta.rs sajta koristite na vlastitu odgovornost i “COPPER-COM” D.O.O. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup  www.en.hotelsiesta.rs sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

“COPPER-COM” D.O.O. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava  www.en.hotelsiesta.rs sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (“COPPERCOM” D.O.O., partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.en.hotelsiesta.rs sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

“COPPER-COM” D.O.O. na sajtu  www.en.hotelsiesta.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

“COPPER-COM” D.O.O. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila  www.en.hotelsiesta.rs sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

“COPPER-COM” D.O.O. zadržava pravo da na sajtu www.en.hotelsiesta.rs bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama  www.en.hotelsiesta.rs sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.

 

POLISA PRIVATNOSTI

COPPER-COM d.o.o. svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo profesionalno, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)

Posetom našeg sajta i/ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

COPPER-COM d.o.o. se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:
• O Nama
• Koje informacije prikupljamo
• Korišćenje informacija
• Sigurnost podataka
• Ko još može videti vaše informacije
• Vaša pitanja
• Kontaktirajte nas

 

O NAMA:

Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu  www.en.hotelsiesta.rs je kontrolisana od strane COPPER-COM d.o.o. kompanije registrovane u Srbiji, sa sedištem u Sevojnu, Partizanska bb i njenog HOTELA SIESTA, sa sedištem u Užicu, Krčagovo br.29.
Koje informacije sakupljamo kada nas kontaktirate ili na drugi način komunicirate sa www.en.hotelsiesta.rs sajtom, možemo tražiti od vas određene informacije a Vi možete proslediti lične podatke ka nama ( naprimer Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, i sl.) Takođe, možemo sačuvati listu usluga za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste pretraživali, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, npr. Koje ste stranice posećivali i sl..

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane COPPER-COM d.o.o. :
Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bilo koji drugi način (email-om ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene pretragom na našem sajtu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o proizvodima.
Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo „cookies“ (objašnjenjena Google) kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa  www.en.hotelsiesta.rs sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser iIi operativni system kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

 

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i komunikaciju sa posetiocem u cilju davanja informacije o proizvodima ili uslugama koje pružamo
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoć i pri sprečavanju prevara

SIGURNOST PODATAKA:

Vaša bezbednost je garantovana jer COPPER-COM d.o.o. i njegov HOTEL SIESTA koriste najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom posete sajtu ili komunikaciji sa nama.

KO JOŠ MOŽE VIDETI VAŠE PODATKE

Pored ovlašćenih zaposlenih u COPPER-COM d.o.o. i HOTEL SIESTA, vaše podatke možemo prosledit i našoj marketinškoj agenciji, koja vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti prosleđene ovašćenom državnom organu na njihov explicitni zahtev.

 

VAŠA PITANJA:

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za COPPER-COM d.o.o. i HOTEL SIESTA Polisu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu iz kontakta na sajtu, ili putemtelefona +381 64 8677 616 ili email-om recepcija@en.hotelsiesta.rs i informacija će biti ispravljena čim pre ili uklonjena na vaš zahtev.
Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bismoVam pomogli i razrešili vaš problem.

 

PODRŠKA I REKLAMACIJE:

Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen kod nas možete rešiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:
• Emailom na recepcija@en.hotelsiesta.rs
• Poštom na Hotel Siesta, Krčagovo 29, 31000 Užice, Srbija
• Telefonom na +381 64 8677 616